South Outdoor Festival 2019

South Outdoor Festival 2019 i Borsh

 

#Repost South Outdoor Festival 2019 @get_repost)・・・Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte! Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi – në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd. Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh. Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut. Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!The Festival of Nature and Adventure is back!This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast. Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

Publicerat av The Mysterious South Torsdag 11 april 2019

Comments are closed